Fotboll är livet!

Fotboll är den mest kända och populäraste idrotten. Det är en otrolig sport som många känner starkt inför och för vissa är sporten livet. Denna blogg startades för att vi ska få dela med oss av fotboll tillsammans. Här kommer vi prata om det senaste mest spännande fakta, skvallret, nyheterna och lista dem spelare vi tycker är årets stjärnspelare.

För oss kommer inriktningen vara mycket om vilka spelare som vi tycker har varit årets stjärnspelare. Vi kommer bryta ner resultat och statistik om framförallt fotbolls-VM, sponsorer och vilka lag som varit mest framgångsrikt förr i tiden men också under årets gång. Allt för att ni ska få lära er något nytt och spännande om denna underbara sporten fotboll.

Fotboll är livet!

Blåvitt är våra färger.

Vi kommer att prata mycket om många olika lag men dem blåvitt är våra färger. Göteborgs blåvita randiga spelare ifrån IFK har många smeknamn som ”Änglarna”, ”blåvitt” eller ”kamraterna”. Dem är det ända svenska laget som vunnit en stor Europeisk cup. Vi kommer så klart att gå igenom många andra lag och ta upp så mycket vi kan om fotboll i allmänhet.

Vilka är de topp och mest värdefullaste tröjsponsringsavtalen? Vilka spela tjänar mest och vilket lag har överraskat oss mest. Allt det kommer vi ta upp och studera tillsammans för den ultimata fotbollsupplevelsen. Vi går in på djupet av varje match och varje cup för att kunna dela med oss så mycket som möjligt av denna sporten och för ditt läsnöje.

Det är en sport som är älskad världen över. Oavsett om du bara tittar på sporten i teven, spelar i trädgården eller i VM så kan alla få en viss njutning av gemenskapen som sporten ger. Sport har alltid varit något som många dras till och det ända som behövs är andra människor att dela den med. Det är därför vi är här.