Cristiano Ronaldo den bästa 2019

Cristiano Ronaldo är en av världens bästa fotbollspelare genom tiderna. Han har vunnit 5 av det mest prestigefyllda priserna inom fotbollen kallat Ballon d´Or. Han har spelat i 4 olika klubbar som seniorspelare och började karriären i portugiska Sporting där han snabbt blev upplockad från juniorlaget till A-laget. Snabbt finns andra klubbar upp ögonen för Ronaldo och han såldes till Manchester United där han stora genombrott kom som den superstjärna han är idag.

Cristiano Ronaldo den bästa 2019I Manchester United spelade han 196 matcher och han vann även sitt första Champions League med United. 2009 blev han köpt av den spanska giganten Real Madrid där Ronaldo vann 4 Champions League och gjorde totalt över 300 mål i Reals tröja. 2018 flyttade Ronaldo till Juventus och har tagit italienska ligan med storm. Han hjälpte Juventus till seger i Serie A 2018/2019 och blev första spelaren att vinna ligan i Italien, Spanien och England.

Listan fortsätter med de bästa fotbollsspelarna 2019

Lionel Messi är en fotbollsspelare som har setts som en av de bästa spelarna de senaste åren. Messi är född och uppväxt i Argentina. Han spelar forward eller högerytter som position och har varit FC Barcelona trogen hela sin seniorkarriär. Med sina 6 Ballon d´Ors pris och 431 mål i La Liga är han en av tidernas bästa spelare. Han är känd som en av de bästa framspelarna och dribblarna i världen.

Cristiano Ronaldo den bästa 2019Han är en av favoriterna till Ballon d´Ors för sina insatser 2019. Han hade en fantastisk säsong 18/19 med flest mål gjorda av alla i Champions League och flest assist i La Liga vilken han vann med Barcelona för tionde gången. Han har vunnit Guldskon som är ett pris för den som gjort flest mål i sitt klubblag, de tre säsongerna har Messi vunnit och priset gick till honom. även säsongen 18/19.

Neymar Jr är en väldigt omtalad spelare som i sina bästa stunder får alla kritiker att bli tysta. Han är känd för att showa och göra mål i sitt klubb lag Paris Saints Germains kort PSG och spelade tidigare i Barcelona. Slutet av säsongen 18/19 var lite skakig men den nya säsongen har börjat bättre. Neymar är en spelare som aldrig kan räknas bort och är riktigt farlig framför målet.